Infó line: +36 (30) 286 7946 (Kérj visszahívást!)

Az Őssejt Aktiváló története

Mik az őssejtek?

A legelső őssejtünk a megtermékenyített petesejt volt, amelyből osztódásokkal és differenciálódással minden szervünk kialakult.

Az őssejtek olyan sejtek, melyek felnőtt korban is önfenntartó osztódásokra és differenciálódott sejttípusok létrehozására képesek. Nagyon sok helyen előfordulnak a szervezetben.

Szervezetünk kifejlődéséhez, állandó megújulásához, működésének fenntartásához nélkülözhetetlenek az őssejtek.

Az őssejtből lehetnek pl. szívizomsejtek, vázizomsejtek, idegsejtek, bőrsejtek, csontsejtek, vérsejtek, hormontermelő mirigysejtek stb. Ezáltal gyakorlatilag mindenféle funkciót helyre tudnak állítani.

Pl. ha megsérül a bőröm, az őssejteknek köszönhetően fog hegszövet képződni. 

Minden szervünkben vannak őssejtek,- folyamatosan termelődnek- eltérő mennyiségben és arányban.

A kor előre haladtával egyre kevesebb termelődik és a meglévők aktivitása is lecsökken, „szunnyadnak”, inaktívvá válnak.

Ezért gyógyul egy idősebb ember sokkal lassabban.

Az Őssejt Aktiváló Faktor, több mint 50 országban van hivatalosan forgalomban. A szervezetünkben jelenlévő „szunnyadó-inaktív” őssejteket képes aktiválni, és az őssejttermelődést megsokszorozni. 

A kivonat egyrészt képes feléleszteni a szunnyadó őssejteket, és a szervezetet további őssejt termelésre serkenteni.

Másrészt javítja az idegsejtek közötti kommunikációt, az agyon keresztül is hat.

Összességében javítja az energia szintünket. Alváskor jobban kipihenjük magunkat, és jobb lesz a közérzetünk. (Ez összefügg a tobozmirigy aktívabb melatonin termelésével, de más hormonok termelődésével is.) Az őssejtek a beteg helyen átalakulnak új szövetekké, így a tönkrement szöveteket kijavítják.

Az FGF-2 (fibroblaszt növekedési faktor) amellett, hogy elősegíti az egészséges sejtfejlődést felnőttekben is, a kutatások szerint, felelős az agyban a jobb idegsejtek közti kommunikációért, illetve bizonyos aminosavak, és fehérjék jelenlétéért a sejtekben.

Az FGF hatása, az őssejtek aktiválásával, visszaállítja az eredeti, egészséges állapotot.

Az FGF úgy programozza a felnőtt őssejteket, hogy eljussanak oda, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Ezután megjavítják, regenerálják a sejteket, mindenhol a szervezeten belül.

laminine

Dr. John Davidson 1929-ben fedezte fel, hogy a csirke embrió, a megtermékenyítést követő 9-ik napon fejlődik a leggyorsabban. Arra következtetett, hogy ezen a napon, nagyobb mennyiségben van jelen az a faktor, amely az őssejtek differenciálódását, vagyis a különböző szövetféleségek kialakulását (elkülönülését) előidézi. Ezzel a faktorral idegrendszeri betegeket, cukorbetegeket, és daganatoktól szenvedőket gyógyított meg.

Az 1960-as években több kutatás bizonyította, hogy a felnőtt szervezetben is vannak differenciálódásra képes őssejtek, melyek képesek a szervek sejtállományát megújítani. Elkezdődtek az őssejtek beültetésével történő gyógyítások.

Dr. Bjoedne Eskeland norvég orvos, 50 évvel Davidson után, szintén az embrionált tojás fejlődését tanulmányozta, és igazolta a kanadai kutató által kivont faktor őssejtekre gyakorolt hatását.

Megszületett egy minden eddiginél természetesebb gyógymód, a saját őssejtek célzott aktiválása.

2009-ben amerikai kutatók (E. H. Blackburn, C. W. Greider, J. W. Szostak) felfedezték, hogy az öregedés folyamata a kromoszómák védő szakaszának, a telomereknek a rövidülésével függ össze. Ennek a szakasznak a hosszától függ, hogy hány osztódásra képes egy sejt.
(Orvosi-élettani Nobel- díj)

2018-ban igazolták kromoszómavizsgálatokkal, hogy az Őssejt Aktiváló Faktor (Fibroblaszt Növekedési Faktor, FGF-2) a telomerek hosszára van fiatalító hatással.

A készítmény egy különleges kombináció, mely

 • megtermékenyített tyúktojás kivonatból
 • tengeri fehérjékből, és
 • szárazföldi növényi fehérjékből áll.

Biztosítja a szervezet számára nélkülözhetetlen, 22 aminosavból álló peptidet, amely rendkívül fontos a sejtek egészségéhez. Ha a szervezetben megtalálható ez az aminosav lánc, akkor képes lehet felnőtt korban is, a már “alvó” őssejteket átprogramozni, “felébreszteni”, így egy javító, regeneráló folyamat indul be ott, ahol az leginkább szükséges a szervezet számára.

A Klinikai vizsgálatokkal igazolt Hatások

(a külső és belső okok miatti egészségügyi problémák gyógyulásán kívül, melyekről eddig szó volt)

 • Számtalan leírás olvasható idegrendszeri, szívizom, anyagcsere, immunrendszeri, hormonális betegségek gyógyulásáról
 • Szabályozhatja (csökkentheti) a stressz hormon, azaz kortizol szintet, többféle módon csökkentheti a stressz egészségkárosító hatásait.
 • Emelheti a szerotonin (boldogság hormon) szintet.
 • Emelheti a tesztoszteron szintet férfiaknál.
 • Csökkentheti a fizikai és mentális stresszt.
 • Előmozdíthatja a pihentetőbb alvást. (Ez azért fontos, mert alvás közben javítja ki testünk a legtöbb sérülést a sejtjeinkben. Szintén alvás közben szabadulnak fel azok a hormonok, amelyek a DNS-ünket kijavítják).
 • Építheti a kollagént (bőr, haj, köröm, ízületek).
 • Csökkentheti az öregedés jeleit, a ráncokat kisimítja.
 • Javíthatja az állóképességet és a bőr minőségét.
 • Fokozhatja az izomtónust és az erőt.
 • Növelheti a libidót / szexuális vágyat.
 • Serkentheti a természetes DHEA termelést.
 • Támogathatja az agy működését és aktivitását.
 • Növelheti az éberséget, javíthatja a fókuszt.
 • Támogathatja az érzelmi egyensúlyt.
 • Növelheti a fizikai és szellemi erőt.
 • Gyógyulási tapasztalatok a teljesség igénye nélkül: szív- és érrendszeri betegségek, stroke, szklerózis multiplex, inkontinencia, autizmus, Parkinson kór, Alzheimer kór, epilepszia, köszvény, demencia, makula degeneráció, pszoriázis, meddőség, izomdegenerációs, mozgásszervi betegségek, ízületi kopások, 1-2 típusú cukorbetegség, túlsúly, daganatok stb. javulhatnak.

Seregnyi őssejt számtalan betegséget képes lehet helyreállítani!

“A Titok”

A fibroblaszt növekedési faktor (rövidítve: FGF-2) nélkülözhetetlen támogatója az embrionális fejlődésnek. Az FGF-2 nagy mennyiségben jelen van az emberi méhlepényben, de az idő múlásával mennyisége drasztikusan lecsökken, ahogy öregszünk. Az FGF-2 vegyület képes arra, hogy az “alvó” őssejteket felébressze és újra “munkára fogja”. 

Megoldás lehet: egy biztonságos, természetes étrend-kiegészítő, amely tartalmazza a megtermékenyített tyúktojásból kivont őssejt aktiváló faktort. Hasonlóan több más hormonhoz, ennek aminosav összetétele is megegyezik különböző állatfajokban. 

A legjobb felszívódás érdekében az őssejt aktiváló faktort, szigorúan éhgyomorra, étkezés előtt kb. 20 – 30 perccel, vízzel kell bevenni reggel és este (kb. 12 óránként, az őssejtek szaporodási ritmusához igazodva). Ne keveredjen édes itallal, tejjel, feketekávéval, tésztafélékkel.

Az Őssejt Aktiváló egy biztonságos, természetes étrend-kiegészítő, amely az USA-ban készül a Food & Drug Administration (FDA) és a Good Manufacturing Practices (cGMP) irányelveinek megfelelően.

Letölthető dokumentumok

PDR megjelenés linkje:

Klinikai vizsgálatok:

lpgn-laminine-pdr-2015-2016

Az Őssejt Aktiváló készítmény elismert termék. 2015 óta benne van az USA orvosi “bibliájában”.

A “Physicians’ Desk Reference” évente megjelenő kiadvány, amely az USA-ban az ajánlott gyógyszerek és alternatív medicinák kézikönyve. Ebbe a kiadványba csak a bizonyítottan működő, valóban hatásos és biztonságos egészségmegőrző / javító termékek kerülhetnek.

A készítménnyel több éven keresztül klinikai vizsgálatokat is végeztek, ennek hivatalos összefoglalóját itt eléred.

Az Őssejt Aktiváló termékek és működésük

Dr. Andujar előadása magyar fordítással

Hogyan segít az őssejteknek az Őssejt Aktiváló?

Dr. Andujar előadása magyar fordítással

Az LPGN további termékei, táplálék-kiegészítői:

Omega Komplex

Laminine-Omega-Plus

Összetevők:

 • Omega-zsírsavak 3 (EPA és DHA), 6, 9
 • Co-enzim Q10
 • K2-vitamin
 • megtermékenyített tojáskivonat 

Ez az összetétel, egyedülálló módon támogatja a keringési rendszert. A vérkeringés fontossága minden korosztályban meghatározó: optimális vérmennyiségnek kell áramlani az agyba, a szívbe és minden szervbe.

Az OMEGA komplex hatékony és biztonságos termék.

Az OMEGA komplex is tartalmaz őssejt aktiváló tojáskivonatot, ezáltal célzottan az őssejtek szintjén van hatása. Ez megkülönbözteti minden más terméktől.

Ebben a szinergikus keverékben az összetevők, egymás hatását erősítik. Az OMEGA 3 nagyon fontos az idegsejteknek és a szívben a sinus csomó sejtjeinek, melyek a szívritmust szabályozzák, valamint a szem ideghártyájának.

A Q10 a szívizmot, és a vázizmokat erősíti. A K2 vitamin a felesleges kalciumot a vérből a csontokba irányítja. Ezáltal az nem az érfalban rakódik le. 

A borágó olaj nem tartalmaz méreganyagokat, és hatékonyabb a halolajnál, ugyanakkor nem kell hal utóízzel számolni.

A legjobb felszívódás érdekében az OMEGA komplex-et, étkezés előtt kb. 20 – 30 perccel érdemes bevenni.

1 dobozban 30 db kapszula van.

Ha rendszeresen szed valamilyen gyógyszert, (pl. keringési problémájára) akkor konzultáljon szakorvosunkkal.

Anyagcsere Javító

digestive+++

Összetevők:

 • Stabil probiotikus Bacillus coagulans
 • Prebiotikus keverék (rövid láncú gyümölcscukrok, jeruzsálemi articsóka, gyermekláncfű levél, inkagumó)
 • Enzim keverék 11 fontos emésztőenzimből (pl. bromelain, papain) 

A készítmény lényegében az emésztéshez és anyagcseréhez szükséges anyagok tökéletes egysége. Napi szintű kiegészítő, amely biztonságosan és hatékonyan támogatja az emésztő rendszer működését, így gondosan kiválogatott összetevői révén a lehető legnagyobb biológiai hasznosulást biztosítja mindazon tápanyagokból, amiket a szervezetbe juttatunk. 

 • Elősegítheti a tápanyagok maximális felszívódását. (megszüntet hiányállapotokat)
 • Jó hatással lehet az egészséges működést biztosító baktériumok egyensúlyának fenntartására a vastagbélben.
 • Csökkentheti a gyomorban a savtúltengést, így segíthet a gyomorégés, a túl sok gyomorsav termelődés, emésztési zavarok, puffadás tüneteinek enyhítésében.
 • Elősegítheti a megfelelő bélműködést.
 • Hidegen sajtolt lenmag olajat is tartalmaz, aminek 50% az Alfa liponsav tartalma.

 1 dobozban 30 db kapszula van.

Napi szinten étkezések közben 1 vagy 2 kapszulát kell elfogyasztani.

Immun Erősítő

laminine-immune+++

 • Háromszoros védelem az immunrendszer erősítéséért
 • Természetes C-vitamin és gyógynövények keveréke
 • Komoly védelem a vírusok és baktériumok ellen
 • Gyomorsavnak ellenálló formula

 Az immunerősítő egy rendkívül hatékony, természetes alapanyagokra támaszkodó étrend-kiegészítő készítmény.

3 komponensből álló védelmi rendszerrel erősítheti és támogathatja a szervezet természetes védekező képességét.

Az első, egy védelmi “pajzs”, mely lényegében egy poliszacharid komplex. Ennek alkotóelemei a Reishi, Maitake és Lepketapló gombák, melyek kutatásokkal igazoltan, jelentősen megnövelhetik a testben a T- és B-sejtek, valamint a “természetes ölő” sejtek, az NK-sejtek számát. Ezek a gombafajták közismertek antibakteriális és antivirális tulajdonságaikról.

 Másodikként említünk egy tiszta C-vitamin összeállítást, mely különleges módszerrel kerül előállításra, ezáltal jóval gyorsabban szívódik fel, mégis hosszabban tartó hatást eredményezhet. Így erősítheti az immunválaszt, támogathatja az egészséges immun működést, valamint csökkentheti a gyulladásos folyamatokat.

 Harmadik egy gyógynövény keverék, mely szintén természetes C-vitamin forrás. Ebben található Camu camu, Ashwagandha, Acerola, gránátalma és homoktövis (Hippophaer hamnoides).

 A csak bélben oldódó tabletta ellent tud állni a gyomorsav pusztító hatásának, és a vékonybélben fejti ki először hatását.

 1 dobozban 30 db tabletta van.

Napi szinten étkezések előtt, 20-30 perccel 1 vagy 2 tablettát kell elfogyasztani.

Bőr Megújító Szérum

laminine-lamiderm

Bőr Megújító Szérum: egy exkluzív regeneráló készítmény férfiak és nők részére.

Összetevői:

 • FGF-2 növekedési faktor (tojás proteinből),
 • gyógynövény kivonatok és
 • virág esszenciák

A Torontói Egyetem bőrszövettani vizsgálatai alapján emberi bőrben az elasztin, kollagén és fibronektin mennyiség 200-250-350 %-kal nőtt három nap alatt. Ezért néhány nap, vagy hét használat után fokozatosan és tartósan fiatalodhat a bőr!

Orvosi javaslat: pikkelysömörre, ekcémára, striákra, sebgyógyításra, petyhüdt, ráncos bőrre, hegek kezelésére kiváló lehet.

Klinikai tesztekkel bizonyított!

 • A növekedési faktor olyan jelet ad, ami a kollagéntermelést stimulálhatja.
 • A szöveti sejtek növekedését serkentheti.
 • A gyulladásokat csökkentheti.
 • Kijavíthatja, kicserélheti és megújíthatja a bőr sejtjeit.
 • Stimulálhatja a bőr biokémiai folyamatait, ezáltal támogathatja a bőrszövet megújítását.
 • Csökkentheti a finom vonalak és ráncok megjelenését azáltal, hogy új kollagént termel és serkenti az ellasztin képződését.
 • Több hónap alatt jelentősen csökkentheti az öregségi foltokat és kiegyenlítheti a bőrt.
 • Csökkentheti a bőr durvaságát.

Javíthatja a bőr állagát és rugalmasságát, a bőr puhaságát és feszességét.

Nézd meg, hallgasd meg az Őssejt Aktiváló termékeket használók tapasztalatait!

A YouTube csatornán megtalálható több ezer felhasználói tapasztalatból párat válogattunk, persze csak a teljesség igénye nélkül, mert valamennyit lehetetlen lenne bemutatni.

OLDALINFÓ

Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

A 100%-os visszavásárlási garancia megelégedettségi garancia, viszont a megmaradt termékek esetében kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

KÖZLEMÉNY

A LifePharm GN termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú táplálék-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!